Wat is jouw doelstelling ?

- Wil je afvallen?

- Wil je aankomen?

- Wil je leren s morgens te ontbijten?

- Wil je je sport prestaties verbeteren?

- Wil je meer energie over de hele dag?

- Wil je s avonds ook je sociale contacten kunnen onderhouden?

- Wil je (iets) bijverdienen?

- Wil je gratis vakanties kunnen verdienen?

- Zou je van huis uit willen werken?

- Zou je "om je kinderen heen" willen werken?

- Zou jij andere mensen ook willen helpen nadat je zelf mooie resultaten hebt behaald?

- Wil je meer leren over voeding en voeding gewoonten? 

- Wil je hulp aanvaarden om je doeltelling(en) waar te maken?

- Durf je eerlijk te zijn naar jezelf en je kwetsbaar op te stellen? 

JA?

Mijn heel goede kennis zag ik een paar jaar geleden heel mooi afslanken en het leek hem geen moeite te kosten. Ik vroeg hem hoe hij dat deed en hij vertelden dat hij geen brood meer at. Geen brood meer eten? 

Foutje dacht ik. Ik was een echte brood eter. Wat nu? Toch maar eens goed nagedacht omdat ik van de huisarts een waarschuwing had gekregen dat, als ik niets ging doen, ik een reële kans zou ontwikkelen om een hartinfarct te gaan krijgen. Kinderen nog jong.    

Ik heb contact opgenomen met Herbalife omdat dit bij de kennis zo goed beviel. De avond erop stond mijn huidige coach op de stoep en zette mij op een speciale weegschaal. Mens, dat was schrikken! Wat dacht je? 118,9 kilo!!!

Direct begonnen met de Herbalife maaltijden omdat ze een bus bij zich had. En heden te dage nog steeds heel blij dat ik dat gedaan heb. Zonder problemen de kilo's eraf en er ook niet weer aan.

Na 6 weken vertelde mijn vrouw dat ze ook mee wilde doen. Ze was al jaren aan het afslanken en niets hielp. Ik kreeg te horen van haar: "Ik ben al jaren bezig om weer op het gewicht te komen van voor de 1ste zwangerschap en niets werkt. Jij doet er bijna niets voor en de kilo's vliegen eraf."

Dat klopte. Bij mijn vrouw ging er 18 kilo af in 6 maanden tijd. Ook bij haar is dat zo.

Ik heb vier pakketten waaruit gekozen kan worden. Naarmate er meer producten worden gebruikt, zal het lichaam sneller reageren 

en zal er sneller resultaat zijn.

De mogelijkheid om uw lichaam weer in balans te brengen door middel van gezonde en verantwoorde voeding is ook voor u weggelegd.

Geen geneesmiddel maar pure voeding. Ons lichaam kan dit uitstekend zelf opknappen. Alleen onze geest is vaak te zwak om vol te houden.

Voor de één is dit afvallen van de overtollige kilo's, voor een ander is het aankomen in gewicht noodzakelijk. Voor nummer drie is dit misschien  meer energie hebben op de dag om s avonds ook nog een sociaal leven te kunnen hebben.  
U krijgt persoonlijke begeleiding in alle delen van het proces van afvallen, aankomen, fitter worden en/of sportprestaties verbeteren. 
Alleen begeleiding kost normaal € 65,50 per consult. Een "losse" weging en meting € 19,50.

Bij afname of gebruik van de voeding via ons: Gratis. Ja, u leest het goed:  G R A T I S.

Waarom begeleiding hoor ik u vragen,

Het gaat om resultaat wat u wilt behalen. Wij willen tevreden klanten.
Is er geen begeleiding, dan vervalt u snel in het oude stramien en bent u terug bij af. Dat is toch niet wat u wilt?

Wij worden ook nog steeds gecoached en begeleid. Zo hebben wij ook bereikt, dat ons gewicht stabiel blijft. De mens staat centraal, om zijn of haar doel(en) te behalen. Starten? Neem dan direct contact op  om uw doel of doelen te behalen. Wij zijn uw stok achter de deur. 

Hieronder staat een kort filmpje dat laat zien dat Herbalife Nutrition alles controleert en zoveel mogelijk in eigen hand heeft en houdt zodat er zeer hoogwaardige producten zijn en dat de producten veilig zijn en wetenschappelijk en medisch zijn onderbouwt. Iedere dag werken er ruim 300 wetenschappers en artsen teams aan de producten. Steeds meer producten zijn ook VEGAN VEGETARISCH verkrijgbaar.Ook deze verkopen wij.