Wij beginnen met een weerstand meting. Heeft u een medisch implantaat met een batterij, geef dit dan aan, dan mag u niet op onze weegschaal tenzij u dit heeft overlegd met uw huisarts of specialist. Er gaat een klein stroompje van een paar batterijen door uw lichaam waar u zelf niets van voelt. Deze weerstanden die gemeten worden gaan naar de computer die alles berekend. 

Wij verkopen speciale voeding die niet in de winkel te koop is. De reden? De fabrikant geeft aan dat het gebruikt moet worden zoals het op de verpakking staat. De meeste mensen doen maar iets en zeggen dan: "Het werkt niet." De voeding werkt wel maar de mensen werken niet zoals het zou moeten. Dagelijks werken hier meer dan 300 wetenschappers en artsen aan om het wetenschappelijk en medisch te bewijzen. 

Staat u open voor alles vanaf pagina 1, dan kunnen wij u helpen. Het is makkelijker en eenvoudiger dan u denkt. Dit is al vele malen bewezen bij mensen die u voorgingen. Rekent u voor uzelf eens uit wat uw voeding zou kosten als u alle stoffen binnenkrijgt die uw lichaam nodig heeft. Neem dan contact op. 

 Podcast: Johan Kuipers Hbl via Anchor en Spotify te beluisteren.

 

Wat wij willen is de wereld gezonder en gelukkiger maken. 
Het is voor u en ons belangrijk om een goed inzicht te krijgen in de huidige eetgewoontes. Wij kunnen u daarbij helpen!
Wilt u zelf ervaren of dit iets voor u kan zijn? Neem dan contact op door een mail te sturen waarbij u uw telefoonnummer en woonplaats vermeld. Wij nemen dan snel contact op en bespreken de mogelijkheden. Dit geheel vrijblijvend.

Mail adres: lifestyleenadviesoostgelre@hotmail.com of info@lifestyleenadviesoostgelre.nl

 

Telefoon: 06-21622587  Ben ik in gesprek, spreek dan de voice mail in. Ik bel u terug.

Bezoek adres: Hugo de Grootstraat 1 in Lichtenvoorde. Dit alleen op afspraak.

Wilt u de producten bestellen? Dan kan dat via mijn eigen webwinkel: www.jkuipers.goherbalife.com

 

Dit onderstaande is toch wat u nodig heeft op zoek bent naar een gezond leven!