Voor wie beschikbaar?
Voor iedereen van jong tot oud. 

De biometrische weging en meting (via een speciale weegschaal, weerstand meting), kan alleen worden gedaan vanaf 18 jaar of ouder is.

De voeding is geschikt voor iedere leeftijd na de borst- of flesvoeding.

Ook bijzonder geschikt voor mensen die 's morgens niet kunnen ontbijten. Het is geen geneesmiddel maar voeding die ons lichaam in staat stelt zichzelf te kunnen resetten.

Hoe kan dit dan hoor ik veel mensen zeggen? Het zijn soja- of erwt-eiwit isolaat met tot 25 toegevoegde vitamines en mineralen.

Glutenvrij, vegetarisch en sommige zelfs veganistisch. Een eiwit isolaat is het hoogst mogelijk haalbare zuivere eiwit.

 

Wat kan de voeding betekenen voor jongere kinderen?

Ik heb voorbeelden van kinderen die het predicaat ADHD opgeplakt kregen. Binnen een week hing vaak de onderwijzer bij de ouders aan de telefoon die vroeg: "Wat is er met je kind gebeurd? Hoezo ADHD? Het is nu als een "normaal" kind." De eactie van de ouders: "Het kind krijgt nu andere voeding en dat is het." 

 

Resultaten die ik steeds vaker hoor van mensen die een operatie hebben ondergaan en de Herbalife Nutrition voeding gebruiken:

"Ik herstelde sneller dan de arts had verwacht."

Mijn eigen voorbeeld: een spierscheuring in de rechter kuit. Op 03 september 2020 deze blessure gekregen. De huisarts gaf op 12 oktober aan dat het te verwachten was dat ik voor januari 2021 waarschijnlijk niet weer aan het sporten zou komen. Hierop heb ik iedere avond rond 21.30 uur herstel voeding genomen voor sporters.

Op 12 november 2020 heb ik met mijn dochter een interval training gedaan van 6 keer 2 minuten hardlopen en tussentijds 1 minuut dribbelen. Dit ging prima. Hierna het trainingsschema weer opgepakt. Mijn lichaam heeft zich door de goede en extra voeding sneller herstelt dan de huisarts had voorzien. 

Een ander voorbeeld:

Van collega's die bevallen zijn hoor ik steeds vaker na het gebruik van de zuiverste soort sportvoeding: "Ik herstel heel snel en ben snel weer op het oude gewicht." 

De eerste sporters die de speciale sportvoeding gingen gebruiken, waren Los Angeles Galaxy.

Later volgenden o.a. AJAX en onlangs volgde Fortuna Sittard.

Ook de spelers van Schalke 04 uit Duitsland en Young Boys uit Zwitserland  gebruiken deze sportvoeding. De basketballers uit Den Bosch zijn het in 2020 gaan gebruiken. 

Bekende individuele sporters gebruiken het ook.  

De sporters gebruiken de Herbalife24 producten. Deze sportvoeding is ontwikkeld door John Heiss. 
Wereldwijd starten er anno 2020 van alle mensen die willen afvallen, aankomen of meer energie willen, ruim 32% met dit A-merk. Sinds 1-2-1980 is dit in Amerika op de markt gebracht en sinds 1993 in Nederland wettelijk toegelaten en verkrijgbaar. Het voldoet aan alle wetgeving, deze voeding is in meer dan 94 landen verkrijgbaar, wereldwijd. Het staat op de lijst van geoorloofde voeding voor de sporters. Gegarandeerd dopingvrij. 
Meer dan 300 wetenschappers en artsenteams zijn hier dagelijks mee bezig. Voor de producten zijn er medische en wetenschappelijke claims. Geen gelobby maar eerlijke producten. Herbalife de controle vanaf het gezaaide product tot en met de uitgifte in de eigen distributie centra in eigen hand. 

 

Is dit een makkelijk proces? 
Ja en nee. Als je niets wilt veranderen aan je levensstijl, dan kun je beter geen contact met ons opnemen.

Wil je resultaat? Bel of mail of spreek eventueel de voicemail in.

Wij gaan stap voor stap op pad. Volg onze aanwijzingen op, dan zal er (bijna) zeker resultaat gaan volgen. Geen ja zeggen en nee doen. Ja is ja en nee is nee. Er kunnen medische omstandigheden zijn dat wij ook niet kunnen helpen. 

Wat wij willen is:
Meer mensen helpen met afvallen, aankomen, fitter en strakker worden en sportprestaties verbeteren en meer energie krijgen. 

Meer energie voor de leuke dingen in het leven.
Wist u dat de meest voorkomende oorzaak van energie dips, onbedwingbare snack-trek en over- of ondergewicht het gevolg is van tekorten in de voeding. Dit kan de aanzet zijn tot veel gezondheidsklachten. Hoe is dat bij u? Uw voeding heeft een zeer grote invloed op uw energieniveau en snackbehoefte gedurende de dag. Dit beïnvloedt weer uw gewicht in gunstige of ongunstige zin. Vaak heeft dit invloed op uw humeur!

Het is voor u en ons belangrijk om een goed inzicht te krijgen in de huidige eetgewoontes. Wij kunnen u daarbij helpen!
Wilt u zelf ervaren of dit iets voor u kan zijn? Neem dan contact op door een mail te sturen waarbij u uw telefoonnummer en woonplaats vermeld. Wij nemen dan snel contact op en bespreken de mogelijkheden. Dit geheel vrijblijvend.

Mail adres: info@lenaog.nl  of lifestyleenadviesoostgelre@hotmail.com Telefoon: 06-21622587  Ben ik in gesprek, spreek dan de voice mail in. Ik bel u terug.

Dit is toch wat u graag wilt?