Herbalife neemt de straten van San Antonio over om Fit Hour te organiseren om mensen te inspireren om hun beste leven te leiden door middel van gezondheid en fitness

29 juli 2023 6:08

De opbrengst van het evenement komt ten goede aan de Herbalife Nutrition Foundation

SAN ANTONIO, 29 juli 2023 /PRNewswire/ -- Herbalife, een vooraanstaand gezondheids- en wellness bedrijf en -gemeenschap, ging vandaag naar Market Street om zijn Fit Hour te organiseren, een live workout voor ongeveer 5.000 Herbalife-distributeurs uit de hele Verenigde Staten om mensen aan te moedigen op te staan en in beweging te komen om een gezonde levensstijl te leiden. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan de Herbalife Nutrition Foundation (HNF), die zich inzet voor het verbeteren van levens en gemeenschappen over de hele wereld.

Ongeveer 5.000 Herbalife-distributeurs langs de straten van San Antonio nemen deel aan het door het bedrijf gehoste Fit Hour, een live workout die een gezonde levensstijl promoot, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Herbalife Nutrition Foundation (HNF).

Volgens de Centers for Disease Control beïnvloeden slechte voeding en lage fysieke activiteitsniveaus de algehele gezondheid en zijn ze belangrijke risicofactoren voor obesitas en chronische ziekten. Obesitas in de Verenigde Staten treft 100,1 miljoen (41,9%) volwassenen.

De training, geleid door Samantha Clayton, de vice-president van Sports Performance and Fitness Education van het bedrijf, omvatte een cardio- en functionele kracht routine voor het hele lichaam, ontworpen voor deelnemers van alle fitness niveaus met behulp van de kunst van trainingsprogressie en regressie om ervoor te zorgen dat iedereen kon deelnemen en bewegings vertrouwen kon krijgen.

"Als bedrijf zetten we ons in om individuen te betrekken bij gezondheid en fitness en gezondere en gelukkigere gemeenschappen te creëren," zei Samantha Clayton. "Met ons Fit Hour willen we de ongelooflijke impact laten zien die gelijkgestemde mensen die samen trainen kunnen hebben bij het bijbrengen van een gevoel van gemeenschap dat een lange weg kan gaan in het nastreven van gezondheidsdoelen, allemaal voor een goed doel."

Herbalife tankstations gevuld met water en Herbalife24 CR7 Drive waren beschikbaar voor deelnemers.

Het evenement hielp meer dan $ 54.000 (USD) in te zamelen om de inspanningen van HNF te ondersteunen om de juiste voeding en educatie te blijven bieden die nodig is voor het welzijn van kinderen. In 2022 diende de organisatie meer dan 229.000 kinderen in wereldwijde gemeenschappen met de juiste voeding om een verrijkend leven te leiden.

"We zijn verheugd om Herbalife-distributeurs en -experts in onze stad te verwelkomen om onze gemeenschap te ontsteken door middel van gezondheid en fitness," zei Patricia Muzquiz Cantor, directeur van Convention & Sports Facilities voor de stad San Antonio. "De sterke toewijding van het bedrijf aan gezondheid en fitness sluit aan bij het Healthy City and Active Living-initiatief van San Antonio en weerspiegelt de kracht van de gemeenschap."

Het Fit Hour was een van de vele evenementen die deel uitmaken van de Herbalife Extravaganza van dit jaar, die begon op vrijdag 28 juli en tot en met zondag 30 juli in de Alamodome zal duren. De conferentie verwelkomt ongeveer 20.000 deelnemers, richt zich op training en opleiding en staat open voor alle onafhankelijke distributeurs van Herbalife uit de Noord-Amerikaanse regio.

Als u op zoek bent naar een ondersteunende community om uw gezondheids- en welzijnsdoelen te helpen bereiken of om meer te weten te komen over het bedrijf en zijn producten neemt u dan contact met mij op. 

Over Herbalife Ltd.

Herbalife is een vooraanstaand gezondheids- en wellness bedrijf en -gemeenschap die het leven van mensen sinds 1980 heeft veranderd met geweldige voedingsproducten en een zakelijke kans voor zijn onafhankelijke distributeurs. Het bedrijf biedt wetenschappelijk onderbouwde producten aan consumenten in meer dan 90 markten via ondernemende distributeurs die een-op-een coaching bieden en een ondersteunende gemeenschap die klanten inspireert om een gezondere, actievere levensstijl te omarmen om hun beste leven te leiden.

Over de Herbalife Nutrition Foundation

Herbalife Nutrition Foundation ("HNF") is toegewijd aan het verbeteren van levens en gemeenschappen over de hele wereld. Met een focus op het toegankelijker maken van voeding, het uitroeien van honger en het bevorderen van economische kansen, werkt HNF samen met toonaangevende lokale en wereldwijde organisaties om ervoor te zorgen dat we mensen en de planeet voeden, omdat beide samen leiden tot een gezondere wereld. Voor meer informatie over HNF en hoe u het belangrijke werk van de Stichting kunt ondersteunen, bezoek www.herbalifenutritionfoundation.org.

In Nederland ondersteunt HNF de Stichting Het Vergeten Kind. Ongeveer 80.000 kinderen worden geholpen om weer even kind te mogen zijn en niet mantelzorger of dat de ouders geen of zeer weinig geld hebben of iets dergelijks.